Për vite me radhë qytetarët e Kosovës vuajtën pasojat e spastrimit etnik nga regjimi serb i Sllobodan Millosheviqit , gjë e cila rezultoi më një Luftë Çlirimtare (1997-99).

Reisul.

. wikipedia.

10K views 11 years ago.

.

. VI/2, e shkruar ne oren e historise, e cila i'u dedikua 8 vjetorit te shpalljes se Pavaresise se Republikes se Kosoves) Me 17 shkurt 2016, bëhen plote tetë vjet, që kur shteti ynë , Kosova, është shpallur shtet, i pavarur, sovran dhe demokratik. .

17 shkurt të vitit 2008 Kuvendi i Republikës së Kosovës shpalli Deklaratën e Pavarësisë së Kosovës.

17 shkurt 2008 - Shpallja e pavarsis se Kosoves. . .

Urime 17 ShkurtiDita e pavarësisë së Kosovës. Urime 17 Shkurti Dita e Pavaresise.

.

Qe nga Londra n,Washington, Nga Paris, Bruksel, Berlin, Shpall Kosova pavarsin, Lavdi ty o populli im.

By a. Ajo i jep kuptimin jetës,.

. .

.
Në një.
.

Reisul.

Feb 17, 2020 · Më poshtë jua sjellim disa prej urimeve të artistëve shqiptarë për 12-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

Feb 17, 2023 · Mermer&Granit Delfo:Urime 17 ShkurtiDita e Pavarësisë! Zgjimi Company&Euro Zgjimi:Urime 17 ShkurtiDita e Pavarësisë! Gëzuar Kosovë ditën e Pavarësisë! Urime 17 ShkurtiDita e Pavarësisë! Urime 15-vjetori i Pavarësisë të Republikës së Kosovës! “Gëzuar sot! Duke kujtuar ata që sakrifikuan dhe duke dëshiruar. Malishevë, 17 shkurt Nënkryetari i Komunës së Malishevës Hajdin Berisha në emër të Kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me rastin e 13 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, më 17 shkurt 2008, i ka uruar qytetarët e Komunës së Malishevës. .

. Shteti i Kosovës nuk do të. 2008. youtube. (Ese e derguar nga nxenesi Elvion Miftari, kl.

.

2021/02/17 - 10:42. .

Kështu Urojnë Artistët Për Festën E Pavarësisë.

Urime 💙💛.

Urime 17 Shkurti Dita E Pavarsis Se Kosoves.

Urime 17 Shkurti, Dita e Pavarësisë.

Feb 17, 2021 · Urime 17 ShkurtiDita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.